Eva R LOGGA
Sagt om - Eva Renner’s Kost

FrukostBlÄbÀrFrukost

Personer som ocksÄ har fÄtt goda resultat av kostomlÀggningen:

Jag har fÄtt brev frÄn personer som ocksÄ blivit friska med hjÀlp av kostomlÀggningen bland annat dessa:

................................

Tack Eva Renner för ditt inspirerande jobb med kosten! 
Din kostomlÀggning har gjort att mina TPO Antikroppar har minskat
frĂ„n 1780 till 63 idag !  
Jag Àr nu medicinfri.

................................

Hej Eva! Jag Àr pÄ rÀtt vÀg!
Jag har lagt om kosten enligt dina tips, och gÄtt ner 15 kg, och ska nu sÀnka Levaxinet frÄn 125 till 100 mg. LÀkaren förstod inte hur det kunde komma sig trots att jag berÀttade om kostomlÀggningen, men det rÀcker att jag vet att det beror pÄ kosten mvh

................................

JAG HAR FÅTT MITT LIV TILLBAKA!
Började Ă€ta efter Eva Renner’s kostrĂ„d, vilket gav direkt effekt, jag gick fort ner flera kilo, och svullnad pĂ„ ben och armar försvann, sĂ„ de sĂ„g plötsligt normala ut och jag kunde ta pĂ„ mig kjol och kort klĂ€nning.

Min fina kaka 

................................

Hej Eva!!
Vill TACKA dig för att min hÀlsa Àr annorlunda idag!!

Det Àr verkligen tack vare dig som jag gÄr ner i sköldkörtel hormon dos och för att jag Àr jag idag!! Du Àr som en Àngel som dyker upp nÀr man mÄr som vÀrst, rÀttar till saker och sedan försvinner lite smÄtt:)!!
 Innan jag hittade din sida var livet ett rent helvete!! Tack för att du finns och för att du gjort mitt liv bokstavligt talat "mycket lĂ€ttare"!!


Bakgrund blÄ rut m mat 3

Jag Àr alldeles övervÀldigad och övertygad om att vi blir sjuka av maten!
För ett halvÄr sen trodde jag det var omöjligt att gÄ ner i vikt. Hade gett upp hoppet...
Jag startade dieten mest för att se om jag kunde bli frisk, den 11 juni.
Och hade gÄtt ner 19 kg (!) i början av augusti.
Har inte tagit astma- eller KOL medicin sen i slutet av juni.
Är hur glad som helst. Orkar röra mig nu vilket inte gick tidigare pĂ„ grund av övervikten. Har hopp om livet nu. Cyklar och simmar ett par gĂ„nger i veckan, vilket jag tidigare inte "orkade". Rekommenderar dig till folk jag kĂ€nner.
................................

Det gÄr mycket bra jag har gÄtt ner ca 12 kg sedan jag började,
jag har nÄgra kilo kvar till min normalvikt, men jag har i alla fall gÄtt ner 12 kilo och det Àr jag mycket stolt över.
Jag fick sĂ€nka min Levaxindos frĂ„n 100 till 75 i september – SĂ„ spĂ€nnande!

BlĂ„bĂ€r 
Jag fick höra talas om din kost och ditt kosthÀfte hos min hÄrfrisör idag

hon tycker det Àr sÄ bra:) Jag vill gÀrna ocksÄ bestÀlla ett hÀfte!
................................

Hej Eva! Jag vill berÀtta för dig hur mitt mÄende Àr idag. Jag startade kostomlÀggningen för ett par veckor sedan, och har nu gÄtt ner 3 kilo.
Jag Àr klarare i huvudet och har mer ork för den senaste tiden har jag orkat göra sÄdant som jag inte har orkat med pÄ flera Är. Detta Àr sÄ otroligt för mig att jag Ànnu inte vÄgar tro att det ska hÄlla i sig, jag mycket nöjd med detta i alla fall!

 ................................
 

Sedan jag började med din kost har jag gÄtt ner 5 kilo och mÄtt bÀttre Àn jag har gjort sedan jag fick Hypotyreos. Underbart!

................................
 

RÀksalladssmörgÄs

Jag vill bara tacka dej för att du verkligen, har inspirerat mej att Àndra pÄ min kost, och jag mÄr nu mycket bÀttre.
................................
 

Detta hÀftet borde alla köpa!!! Detta Àr anledningen till att jag mÄr som enrinsessa idag, istÀllet för att hamna pÄ mentalsjukhus och detta Àr inget skÀmt!! En kvÀll nÀr tÄrarna sprutade, de flesta kvÀllarna var sÄ hÀr, och jag inte visste vart jag skulle vÀnda mig, ville bara försvinna frÄn jordens yta, rÄkade jag hitta Evas hemsida...
Tack Ă€n en gĂ„ng Eva för att jag Ă€r jag idag!! Du Ă€r min Ă€ngel!! Jag kommer aldrig kunna tacka dig nog! Kramar i massor till dig!
Förresten, min mor hÀlsar ocksÄ sÄ gott:)! Hon kÀmpar ocksÄ med sjukdomen och trots den har gÄtt ner 20kg, mÄste sÀga att hon har kÀmpat med vikten i Äratal. Hon Àr en helt annan kvinna nu:)!!
Eva du Àr bÀÀÀst!!!
................................

Tack Eva! Du har gett mig starten till ett nytt friskare liv.
Fick sÀnka dosen Levaxin till 100 mg 75 mg. Kosten Àr ju underbar Eva!
Det bÀsta som hÀnt mig !

Efter avslutad mĂ„ltid lĂ€ngtar jag till nĂ€sta mĂ„l :) MĂ€rks pĂ„ mina byxor nu, de börjar bli rejĂ€lt förstora :))) MĂ€ter kroppsmĂ„tt ibland, jĂ€ttekul, vikten gĂ„r Ă„t rĂ€tt hĂ„ll  Ă–nskar Dig en riktigt go helg, Eva ! Tack för Ditt stöd och Din fantastiska bok!  Tack vare Dig har jag börjat fĂ„ ett bĂ€ttre liv.  
Det intressanta Àr att min man har fÄtt mycket bÀttre blodvÀrden pÄ grund av den hÀr kosten.
STOR BJÖRNKRAM!
................................

TĂ€nkte att du ville veta hur det har gĂ„tt sĂ„ jag vill bara berĂ€tta vad som hĂ€nt med mig. Jag kontaktade dig efter att jag sett dig i "efter 10" pĂ„ TV. Jag lĂ€ste ditt hĂ€fte och satte igĂ„ng. Jag har Hypothyreos och har haft det i ca 2 Ă„r och Ă€ter Levaxin 50 mikrogram per dag.  Jag var pĂ„ besök hos min lĂ€kare hĂ€romdagen och mina vĂ€rden hade sjunkit frĂ„n 1,5 till 1,0 !!
Vi bestÀmde att jag skulle sÀnka dosen till 25 mikrogram per dag och jag skulle komma pÄ Äterbesök om tre mÄnader

................................

Tack för ditt hÀfte och din kunskap! Jag Àr glad att det hÀnder nÄgot i min kropp,
jag har ju minskat 3-4 kg och 5 cm runt midjan.

Var inte överviktig frÄn början men nu kÀnns jag lÀttare och det Àr mycket roligare att jogga med en lÀttare kropp. Jag gillar att springa, man kan ta ut sig ordentligt och man fÄr vara ute i friska luften.

................................

Denna bok/hÀfte Àr jag mest rÀdd om av alla jag har!
Boken ger en ny frisk roligare lÀttare gladare aktivare positiv kropp :)
Tack Eva! för mitt nya jag.

................................

Jag har följt dina kostrÄd i nÄgra mÄnader och det har hjÀlp mig mycket, jag börjar mÄ bÀttre. Mina nytagna prover Àr normala, och Àven mitt kolesterol vÀrde som annars alltid har varit högt!

................................

Liten fil
Jag har gÄtt ner i vikt, innan jag började kostomlÀggningen vÀgde jag 64 kilo, nu vÀger jag 56 kg, det vÀgde jag innan jag gifte mig för över 50 Är sedan

Har börjat sova nÀstan normalt, vilket ej hÀnt pÄ mÄnga, mÄnga Är, och hÄr och naglar har blivit mycket bÀttre med. Folk sÀger jag ser ut som en "ny mÀnniska"
................................

Hej
Min kostomlÀggning gÄr bra och jag har gÄtt ner 13 kg, pÄ ca 2 mÄnader. Jag mÄr sÄ mycket bÀttre. Min migrÀn och alla hudproblem etc Àr helt borta. JÀmfört med hur jag mÄdde i innan jag började med kosten sÄ Àr jag som en helt ny mÀnniska.

................................

Hej Eva!
Jag har en vÀn som började att följa dina kostrÄd, hon mÄr mycket bÀttre nu,
sÄ dÀrför ville jag ocksÄ prova och har startat kostomlÀggningen för en vecka sedan och tro det eller ej men jag mÄr mycket bÀttre redan, sÄ hÀr bra har jag inte mÄtt pÄ 20 Är!
................................


Jag har lÀst hÀftet nu det Àr ett jÀttebra hÀfte, jag fick svar pÄ alla mina frÄgor och det Àr mÄnga bra recept tack!

................................

Spett

Mail frĂ„n Rebecca Meiselbach:

"Jag har haft en överfunktion i min sköldkörtel i mÄnga Är.
LÀkarna har sagt att det Àr en liten överfunktion och atteftersom jag Àn sÄ lÀnge inte har nÄgra symtom som Àr besvÀrliga sÄ behöver man inte göra nÄgot.

NÀr jag var hos lÀkaren i ett annat syfte, sÄg min lÀkaren, Äterigen, att mina vÀrden var nÄgot förhöjda. DÄ jag aldrig upplevt nÄgra problem eller symptom sÄ har jag aldrig kÀnt att jag behövt kolla detta specifikt. DÀremot har det tydligt synts att min sköldkörtel Àr förstorad, men det har inte skapat nÄgra bekymmer för mig. Denna gÄngen ville lÀkarna skicka vidare mig för att kolla sköldkörteln ordentligt, igen.

Jag fick en tid pÄ Karolinska sjukhuset dÀr man tog prover och fotade av bölderna. I direkt anslutning till detta sÄ tyckte lÀkaren att jag skulle göra en radiojodbehandling (som alltsÄ slÄr ut sköldkörteln).

Hon menade att jag behövde göra detta i förebyggande syfte dÄ jag med mina vÀrden, hade en förhöjd risk för benskörhet och stroke i framtiden. Denna radiojodbehandling skulle göras inom 2 veckor.

Jag frÄgade en massa frÄgor, fick med mig information och hon bokade in en tid Ät mig för att göra denna behandling ett par veckor senare.
Jag försÀkrade mig om att jag kunde avboka tiden om jag skulle vilja detta.

Jag Äkte hem och hade en kÀnsla av att det var som att amputera en fot bara för att man hade ett skavsÄr.

SÄ jag började googla, maila mÀnniskor, ringa folk, lÄnade böcker, lÀste pÄ och beslutade mig för att avboka tiden för behandlingen och istÀllet prova att reda ut detta pÄ naturlig vÀg.

Jag hade dÄ trÀffat pÄ Eva Renner som via sin hemsida, men ocksÄ via mail som jag skrev till henne, inspirerade mig till att Àndra kost och förÀndra min livsstil.

Bara nÄgra dagar efter lÀkarbesöket, Àndrade jag allt.
Jag började meditera varje dag för att ”lugna” kroppen.
Sen började jag Àta mat som inte skulle stressa kroppen. Ren mat. Helt enligt Eva Renners idé. Inga mejeriprodukter, inget gluten, inga stÀrkelser, ingen majs, inget socker och dessutom Àr jag vegetarian.

Efter sju (SJU) veckor gick jag tillbaka till lÀkaren och

dĂ„ var ALLA prover bra! Även andra prover som inte var helt okej innan, tex levervĂ€rden, hade förbĂ€ttrats !

LÀkaren var naturligtvis imponerad och vi hade ett lÄngt samtal kring detta som ocksÄ genererade i att han ville ha nÄgra recept

Jag har Àtit strikt enligt denna kost sedan dess. Fuskar aldrig, inte medvetet i alla fall.

De hÀlsovinster jag fÄtt:

  • Född astmatiker, tagit astmamedicin 1-2 gĂ„nger per dag. Har nu i princip slutat med min medicin och senast jag var hos lĂ€karen sĂ„ menade hon att jag inte har astma lĂ€ngre.
  • FörhĂ„rdnader pĂ„ fötter - Borta.
  • Knölarna pĂ„ halsen avsevĂ€rt mycket mindre.
  • Sist jag var hos optikern hade jag fĂ„tt skarpare syn.
  • Och det viktigaste, Ă€ven idag Ă€r mina vĂ€rden perfekta! Drygt 2 Ă„r senare.
  • Jag kĂ€nner mig friskare, piggare, gladare och snyggare Ă€n nĂ„gonsin!

Jag upplevde dessutom nÀr jag började söka information att det var nÀstan omöjligt att hitta nÄgon som hade överfunktion - hypertyreos

Det verkar vanligare med underfunktion - hypotyreos. SÄ jag hoppas att denna text kan komma ut och peppa Àven dem med överfunktion.

Man fÄr gÀrna maila mig om man har frÄgor kring detta: meiselbach@hotmail.com
 
Allt Àr möjligt!
Sol,
// Rebecca Meiselbach"

............................................................................................................................
 

Och hÀr Àr ett brev frÄn en annan person som mÄr bra av kosten:

“Hej Eva!

Idag meddelade min lÀkare mig att jag var det stora samtalsÀmnet bland lÀkarna pÄ vÄrdcentralen.
Mitt TSH lÄg pÄ 39 den 26/11-2013 och har sjunkit till 2,8 (3/3-2014).

Jag vÀgrade börja m Levaxin trots alla förmaningar och varningar frÄn min lÀkare.
IstÀllet följde jag din kost och startade "mitt nya liv" ca en vecka efter nyÄr den 7/1- 2014 .

"- Vad har du gjort?" frÄgade min lÀkare,
"detta Àr omöjligt".


- Eva Renners's kost svarade jag  :)

Min lÀkare ville höra detaljer om din kost. Hon skrev upp ditt namn och antecknade sÄ pennan glödde. Det sista min lÀkare sa var att hon fortfarande inte kan tro att detta Àr sant; kanske har labbet begÄtt ett misstag, rÄkat blanda proverna eller ngt sÄ jag mÄste snarast ta nya prover.

Med andra ord sjönk mitt TSH till normala nivÄer pÄ 2 mÄnader enbart med hjÀlp av din kost och dina goda rÄd som finns i ditt hÀfte. Fantastiskt, inte sant?

Det finns inga ord stora nog som kan beskriva min tacksamhet sÄ jag sÀger bara VARMT TACK. Jag önskar dig all lycka, glÀdje och frid som gÄr att fÄ.


VÀnliga hÀlsningar

 

 

I

2

Hur jag hittade till min egen naturliga vikt och blev fri frÄn sköldkörtel sjukdom hypotyreos och Haschimoto!